fbpx
Proteïne havermout met Pindakaas & Kaneel

Proteïne havermout met Pindakaas & Kaneel

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: < 1 minuut

Een all-time klassieker voor iedereen die aan fitness doet is havermout.

Havermout is erg lekker met een verscheidenheid aan ingrediënten, hetzij simpel of ingewikkeld. Het maakt je vol en gelukkig.

Ik hou ervan om havermout te combineren met een eiwit supplement en pindakaas om zo het eiwitgehalte te verhogen en nog wat gezonde onverzadigde vetten toe te voegen. En ik hou van kaneel, maar voel je vrij om dit te vervangen met bijvoorbeeld kokos vlokken, cacaopoeder of iets anders. Wat ook erg lekker is, is om banaan toe te voegen voor een meer fruitige smaak.

Macro- en micronutriënten

  • Energie: 395 kcal
  • Proteïne: 31 gram
  • Koolhydraten: 30 gram
  • Vet: 16 gram
  • Vezel: 5 gram

Hoog in calcium, magnesium, vitamine B6 en ijzer

Ingrediënten

  • 40 gram haver
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 250 ml water
  • 1 stukje veganistisch eiwitpoeder (chocoladesmaak of smaakloos is het beste!)
  • 1 theelepel kaneel
  • Een snufje zout

Bereidingswijze

  1. Plaats de haver en het water in een middelgrote kom en voeg water en zout toe
  2. Verhit in de magnetron gedurende 2 tot 2,5 minuten (750-900W). Controleer het regelmatig, zodat de haver niet morst.
  3. Haal de kom uit de magnetron en voeg een kop veganistisch eiwitpoeder toe.
  4. Meng het eiwitpoeder totdat het volledig is opgelost.
  5. Voeg vervolgens de eetlepel pindakaas en kaneel toe.
  6. Roeren, en klaar!
girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Plan een demo in en ontdek alle mogelijkheden van FITsociety voor jouw bedrijf.

Demo inplannen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen